God Morgen!? ...med ME!

Hei dere!

Uansett hvordan natten har vært, er det da vakkert å starte dagen med en himmel som dette;

 VAKKERT!!! Ikke sant?

Jeg er ikke særlig vakker (hehe) eller opplagt akkurat nå... Musklene i bena, spesielt i lårene gjør vondt, på en merkelig måte. Litt som om jeg er støl... Knærene verker...

Nei, jeg har ikke vært og trent eller noe sånt, det er ME´n! Drittsykdom altså!!!

Hvis jeg kjenner etter, så gjør det faktisk vondt over alt i kroppen...

Pusten min er tung, og det er ubehagelig å puste! Jeg ser heller ikke klart...

Sånn er det bare! Ikke noe jeg får gjort med det! Litt klaging tillater jeg meg, og så får det være nok! Jeg må bare akseptere det, som jeg har måttet i mange år nå! 

Mange med ME prøver å ikke klage. Det synes jo ikke på oss, og det er egentlig litt flaut å klage... Har tenkt når jeg er veldig lei meg og oppgitt, at det hadde vært så mye bedre om det syntes utenpå. At en er syk altså...

Alle trenger forståelse, varme og trøst når en har det vondt! Ikke masse; "å stakker deg!", men mer en bekreftelse på at de rundt en vet og har empati for at en er syk! Ihvertfall når en har ME!

Og som jeg har nevnt før; å dele gjør meg hel! Det letter på trykket når en forteller og får ut litt frustrasjon...

POSITIVITET er som regel det eneste som hjelper når morgenen er som nå. Smertene får jeg ikke gjort særlig mye med. De må liksom bare brenne seg ut selv... Smertestillende i tide og utide prøver jeg å unngå, så godt jeg kan!

Så nå skal nok morgenen og dagen bli litt lettere etterhvert! Jeg føler meg bedre nå, enn før jeg skrev dette...

NYT DAGEN da dere!

Klemmer fra meg inne i ME-bobla mi!

METTE

<3

 

#godmorgen #me #detverker #smerter #stakkardeg #delegjørhel #positivitet #ingensmertestillende

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mettesbobler

mettesbobler

44, Lier

Jeg heter Mette Breda-Ruud, og er nok en form for "Kjerringa mot strømmen" som alikevel gjør mitt beste for ikke å fremstå som bitchy! Jeg er avhengig av musikk og elsker bling-bling og stæsj! Jeg er vegetarianer kun fordi jeg er så inderlig glad i dyr! Når eller hvis jeg trener, er YOGA det jeg sverger til, eller så bare rett og slett danser jeg rundt i huset mens jeg hører på dance/trance/vocal trance musikk. Underbevisstheten min er kontinuerlig på jakt etter vakre ting og unik design. Jeg liker meg best på steder med palmer og ble garantert ikke født med ski på beina! Selv har jeg født 2 barn og er så heldig at jeg fortsatt er gift med pappaen deres, snart 20 år etter at vi møttes! Vi bor på Nesøya i Asker kommune, og har derfor kort vei inn til Oslo! Jeg er mer en kaféjente enn en skogsjente. Jeg føler ofte at jeg ser på verden på en litt annen måte enn gjennomsnittet, så derfor valgte jeg å kalle denne bloggen for Mettesbobler, fordi jeg ofte er i min egen boble. Håper du kan kose deg mens du leser og ser på bloggen min, og føle det som en form for underholdning, mens du samtidig får innblikk i noen av mine erfaringer i livet, på godt og vondt... Tenker også at det blir litt som en look book, coffee table book, altså bare bilder og motiver jeg av en eller annen grunn vil dele med deg, uten så mye tekst... Kanskje du kan finne motivasjon eller få noen gode ideer spesielt innen mote, interiør og design... VELKOMMEN til Mettesbobler!

Kategorier

Arkiv

hits