Pimp My little pony!

Til de "barnslige", dvs de livsglade, fargerike, drømmende og sprudlende;

Hei dere! Lurer egentlig på om HEI PÅ DEG er bedre...? Sitter jo en og en og leser en blogg, eller hva? MEN, så har jeg sett på andre blogger, og de bruker mest DERE.... Hmmmmm....

Uansett, nå vil jeg dele med dere en av mine barnslige sider! De prøver jeg å bevare mange av, i form av lekenhet og kreativitet! Voksne generelt setter så mye regler og rettningslinjer for rett og galt. Barn gjør ikke det på samme måte!

HELLO KITTY og MY LITTLE PONY er i utgangspunktet produsert og laget for barn, ikke sant... Hello Kitty er det maaange år siden at ble "populært" blandt damer og kom i smykker og mye annet festlig. (Feks smykket Pia Haraldsen hadde på seg på slottet... Husker?) My little pony har ihvertfall jeg fått interesse for i senere tid, utenom at det er noe jeg bare kjøper i gaver til små jenter. Og jeg er ikke den eneste!

Mange steder i mote bransjen har My little pony høy popularitet nå! De små figurene blir blinget opp og designet klær og stæsj til. Det er bare kreativiteten som stopper en...Kjente motedesignere som Pucci og Roberto Cavalli har laget sin egen versjon som blir auksjonert bort til veldedighet! Det var til en auksjon i Italia, holdt av LuisaViaRoma, for å samle penger til "Save the Children´s Nepal" at designerene pimpet opp hver sin figur i plysj.

 

 

Denne er signert BALMAIN!!!
Kreativitet er bra for så mye! Jeg kobler av og koser meg skikkelig når jeg har et prosjekt på gang!

Nå kom jula og bloggen "plutselig" foran My little pony, men de går ingen steder....

 Plaine og klare til å bli pimped opp! ;-)
De i plast kan jeg eventulet bare lage en samling av sånn som de er! De MÅ ikke bli pyntet på.

Jada, barnslig, og det elsker jeg! Hehe! Det er feks kjempe koselig å ta frem sånne små "magiske skatter" når små jenter kommer på besøk, og en dag er det kanskje et barnebarn i livet mitt! ;-)

God helg alle sammen!!!

Klemmer i fleng

METTE

 

#pimpmylittlepony #blingmylittlepony #designermylittlepony #kreativitet #design

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mettesbobler

mettesbobler

44, Lier

Jeg heter Mette Breda-Ruud, og er nok en form for "Kjerringa mot strømmen" som alikevel gjør mitt beste for ikke å fremstå som bitchy! Jeg er avhengig av musikk og elsker bling-bling og stæsj! Jeg er vegetarianer kun fordi jeg er så inderlig glad i dyr! Når eller hvis jeg trener, er YOGA det jeg sverger til, eller så bare rett og slett danser jeg rundt i huset mens jeg hører på dance/trance/vocal trance musikk. Underbevisstheten min er kontinuerlig på jakt etter vakre ting og unik design. Jeg liker meg best på steder med palmer og ble garantert ikke født med ski på beina! Selv har jeg født 2 barn og er så heldig at jeg fortsatt er gift med pappaen deres, snart 20 år etter at vi møttes! Vi bor på Nesøya i Asker kommune, og har derfor kort vei inn til Oslo! Jeg er mer en kaféjente enn en skogsjente. Jeg føler ofte at jeg ser på verden på en litt annen måte enn gjennomsnittet, så derfor valgte jeg å kalle denne bloggen for Mettesbobler, fordi jeg ofte er i min egen boble. Håper du kan kose deg mens du leser og ser på bloggen min, og føle det som en form for underholdning, mens du samtidig får innblikk i noen av mine erfaringer i livet, på godt og vondt... Tenker også at det blir litt som en look book, coffee table book, altså bare bilder og motiver jeg av en eller annen grunn vil dele med deg, uten så mye tekst... Kanskje du kan finne motivasjon eller få noen gode ideer spesielt innen mote, interiør og design... VELKOMMEN til Mettesbobler!

Kategorier

Arkiv

hits