En tanke...

Jeg er så uendelig glad for en ting; tankene mine!

Tankene kan være fryktelig plagsomme, det er ikke det, men de er MINE!

Tanker og følelser henger tett sammen. Hvis vi tenker mye negativt, blir vi triste. Klarer vi å fokusere på det som er positivt, føler vi oss automatisk gladere!

Alt vi har av materielle ting, kan andre ta fra oss eller ødelegge. Alt som fysisk kan tas på, kan i praksis andre ødelegge... tom kroppen vår.

Mennesker rundt oss kan også ødelegge følelsene våre og påvirke tankene våre, men de kan aldri ta de fra oss!!!

Tankene våre har enorm kraft! Jeg vil ikke påstå at jeg alltid har kontroll på tankene, overhodet ikke, for da hadde jeg aldri latt megselv føle meg trist, deprimert ol. Det som er så flott, er at ingen andre styrer de. Det gjør vi selv! Det føles ofte som om tankene lever sitt eget liv, men vi kan faktisk gjøre mye for å styre de!

Det jeg er så glad for at jeg nå vet, er at uansett hvor ille en kan føle seg til tider, kan en lysne ved å styre tankene sine i positiv retning!

Så mitt lille tips er å alltid prøve det ihvertfall! Klarer en det lenge nok, får en det garantert bedre!

Klem fra METTE i tankebobla si <3 

#tanker #positivitet #tankenskraft #følelser #psykologi

2 kommentarer

Mai

19.12.2015 kl.17:38

Takk for kloke ord <3 Visste du at ved å smile lurer vi hjernen slik at vi får det bedre.. d.v.s har man en trasig dag, trekk opp munnvikene til et smil. Det er mitt "våpen" :D <3

mettesbobler

19.12.2015 kl.20:11

Mai: Ja, det er sant det Mai! Ikke alltid like lett å få til, ihvertfall ikke på de tungeste dagene, men prøv! ;-)

Skriv en ny kommentar

mettesbobler

mettesbobler

44, Lier

Jeg heter Mette Breda-Ruud, og er nok en form for "Kjerringa mot strømmen" som alikevel gjør mitt beste for ikke å fremstå som bitchy! Jeg er avhengig av musikk og elsker bling-bling og stæsj! Jeg er vegetarianer kun fordi jeg er så inderlig glad i dyr! Når eller hvis jeg trener, er YOGA det jeg sverger til, eller så bare rett og slett danser jeg rundt i huset mens jeg hører på dance/trance/vocal trance musikk. Underbevisstheten min er kontinuerlig på jakt etter vakre ting og unik design. Jeg liker meg best på steder med palmer og ble garantert ikke født med ski på beina! Selv har jeg født 2 barn og er så heldig at jeg fortsatt er gift med pappaen deres, snart 20 år etter at vi møttes! Vi bor på Nesøya i Asker kommune, og har derfor kort vei inn til Oslo! Jeg er mer en kaféjente enn en skogsjente. Jeg føler ofte at jeg ser på verden på en litt annen måte enn gjennomsnittet, så derfor valgte jeg å kalle denne bloggen for Mettesbobler, fordi jeg ofte er i min egen boble. Håper du kan kose deg mens du leser og ser på bloggen min, og føle det som en form for underholdning, mens du samtidig får innblikk i noen av mine erfaringer i livet, på godt og vondt... Tenker også at det blir litt som en look book, coffee table book, altså bare bilder og motiver jeg av en eller annen grunn vil dele med deg, uten så mye tekst... Kanskje du kan finne motivasjon eller få noen gode ideer spesielt innen mote, interiør og design... VELKOMMEN til Mettesbobler!

Kategorier

Arkiv

hits