Jula nærmer seg gitt...

Hei kjære dere som titter innom bloggen min!!!

Idag har det vært lite aktivitet på meg. Har hostet og harket i mange uker nå, men holdt meg på bena. Idag måtte jeg ta en liggende dag. Håper det bidrar til raskere bedring, men jeg vet egentlig ikke om det gjør det... Uansett, jeg hadde ikke orket noe annet, så det var ikke et valg jeg tok!

Jula nærmer seg, og som alltid med stormskritt! Når det nærmer seg, føler jeg alltid at tiden går så fort. Det har nok mye å gjøre med at det er ting en skal og vil få gjort, og tiden begynner å bli snau...

I vår familie har vi innført gavefri jul for de voksene!!! Dette har vi praktisert i mange år nå! Vi har ikke sansen for kjøpehysteriet og "gavegalskapen" i forhold til jul, og prioriterer kos og kvalitetstid, prøver ihvertfall! Barna får gaver, og gir til hverandre, men de voksene altså gir ikke til hverandre! Det skal ihvertfall ikke gjøres på julaften! ;-)

Nå er dere alle kanskje temmelig opptatt med julebord, julegaver, julestri og jeg vet ikke hva...? Blogglesing er kanskje ikke det første dere driver med nå? Uansett, jula nærmer seg, og jeg håper alle har det så bra som mulig! Mitt humør er ikke på topp når jeg må kaste inn håndkledet og være syk, men julestemningen prøver jeg å alikevel føle. 

Og imorgen er det 4. søndag i advent...

 
...så med bena på bordet konstanterer jeg at jeg har kommet meg igjennom denne "sykdomsdagen", og gleder meg til jul!

Store klemmer fra meg

METTE


#snartjul #julogsyk #juletradisjoner

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mettesbobler

mettesbobler

44, Lier

Jeg heter Mette Breda-Ruud, og er nok en form for "Kjerringa mot strømmen" som alikevel gjør mitt beste for ikke å fremstå som bitchy! Jeg er avhengig av musikk og elsker bling-bling og stæsj! Jeg er vegetarianer kun fordi jeg er så inderlig glad i dyr! Når eller hvis jeg trener, er YOGA det jeg sverger til, eller så bare rett og slett danser jeg rundt i huset mens jeg hører på dance/trance/vocal trance musikk. Underbevisstheten min er kontinuerlig på jakt etter vakre ting og unik design. Jeg liker meg best på steder med palmer og ble garantert ikke født med ski på beina! Selv har jeg født 2 barn og er så heldig at jeg fortsatt er gift med pappaen deres, snart 20 år etter at vi møttes! Vi bor på Nesøya i Asker kommune, og har derfor kort vei inn til Oslo! Jeg er mer en kaféjente enn en skogsjente. Jeg føler ofte at jeg ser på verden på en litt annen måte enn gjennomsnittet, så derfor valgte jeg å kalle denne bloggen for Mettesbobler, fordi jeg ofte er i min egen boble. Håper du kan kose deg mens du leser og ser på bloggen min, og føle det som en form for underholdning, mens du samtidig får innblikk i noen av mine erfaringer i livet, på godt og vondt... Tenker også at det blir litt som en look book, coffee table book, altså bare bilder og motiver jeg av en eller annen grunn vil dele med deg, uten så mye tekst... Kanskje du kan finne motivasjon eller få noen gode ideer spesielt innen mote, interiør og design... VELKOMMEN til Mettesbobler!

Kategorier

Arkiv

hits