Music is my drug!

Musikk... Noe av det vakreste jeg vet om! Jeg vet at det er mange forskjellige forhold til musikk blandt folk. Noen er ikke så opptatt av det, mens andre kan ikke leve uten! Jeg tilhører helt klart til de sist nevnte!

Enten hører jeg på musikk, eller jeg "hører den inne i meg"...

Musikk får meg til å føle ting, huske ting, kjenne igjen ting, forandre stemningsleie, gjøre meg glad, gjøre meg sentimental, gjøre meg sterk, får meg til å drømme... Lista er uendelig! 

Jeg må helst ha musikk som har mye bass, mye rytme og som er typisk "dance music". Vocal trance elsker jeg, og jeg kjenner musikk i kroppen når jeg lukker øynene. Den MÅ spilles høyt, og kan jeg ikke være et sted jeg kan spille høy musikk, går jeg med høretelefoner...

Jeg vet rett og slett ikke hvorfor musikk er så viktig for meg, men det er den! Jeg "setter musikk til alle hendelser", og på den måten kan jeg dra frem minner og nærmest leve de i om igjen! Jeg finner trøst i musikk...

MUSIC IS MY DRUG!!!

 <3 MUSIKK <3

METTE

 

#musikk #musicismydrug #musikkavhengig #music

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mettesbobler

mettesbobler

44, Lier

Jeg heter Mette Breda-Ruud, og er nok en form for "Kjerringa mot strømmen" som alikevel gjør mitt beste for ikke å fremstå som bitchy! Jeg er avhengig av musikk og elsker bling-bling og stæsj! Jeg er vegetarianer kun fordi jeg er så inderlig glad i dyr! Når eller hvis jeg trener, er YOGA det jeg sverger til, eller så bare rett og slett danser jeg rundt i huset mens jeg hører på dance/trance/vocal trance musikk. Underbevisstheten min er kontinuerlig på jakt etter vakre ting og unik design. Jeg liker meg best på steder med palmer og ble garantert ikke født med ski på beina! Selv har jeg født 2 barn og er så heldig at jeg fortsatt er gift med pappaen deres, snart 20 år etter at vi møttes! Vi bor på Nesøya i Asker kommune, og har derfor kort vei inn til Oslo! Jeg er mer en kaféjente enn en skogsjente. Jeg føler ofte at jeg ser på verden på en litt annen måte enn gjennomsnittet, så derfor valgte jeg å kalle denne bloggen for Mettesbobler, fordi jeg ofte er i min egen boble. Håper du kan kose deg mens du leser og ser på bloggen min, og føle det som en form for underholdning, mens du samtidig får innblikk i noen av mine erfaringer i livet, på godt og vondt... Tenker også at det blir litt som en look book, coffee table book, altså bare bilder og motiver jeg av en eller annen grunn vil dele med deg, uten så mye tekst... Kanskje du kan finne motivasjon eller få noen gode ideer spesielt innen mote, interiør og design... VELKOMMEN til Mettesbobler!

Kategorier

Arkiv

hits