<3 MEIJI <3

Jeg har en engel i Thailand! En levende!

Dette er en historie om et vennskap som er nesten usannsynlig... Vi er fra så forskjellige verdener at det er vanskelig å sette ord på!

Vennskapet er bare 1 år gammelt, men jeg føler at det har vært der mye lenger...

En "vanlig kveld" i Thailand, november 2014;

Jeg hadde jobbet i en uke i Patong! Skulle hjem om noen få dager og hadde litt fritid. Jeg er nyskjerrig på det meste. Jeg kan ikke fordra gogobarer, for jeg var så forutinntatt!

Jeg var dømmende og uvitende!

Vel, jeg skulle bare gå igjennom Bangla road, syndenes gate i Patong! Partygata! Det er helt crazy der. Fullt party, sirkus og thai jenter (og noen russiske) som danser i minimalt med tøy og skyhøye heler på de fleste bardiskene, og det er ikke få. Folk kler seg ut, det er haugevis med ladyboys i nydelige ballkjoler og med tiaraer, blinkende lys og dundrende musikk. Garantert mye prostitusjon...

Det ser ut som om alle har det helt fantastisk, men det er nok ikke tilfelle...

Tilbake til DEN kvelden. Jeg lengtet hjem og savnet spesielt barna! Pleier ikke si det høyt, eller til noen når jeg gjør det. Jeg "tar meg sammen..." Jeg gikk i min egen verden, jeg "festet" ikke, men fikk ikke sove, så jeg fulgte bassen og rytmen til musikken jeg elsker... Den førte meg til Crazy Horse! En diger bar med jenter som danser oppå bardiskene, som på alle stedene. Jeg ble litt kvalm, følte meg malplassert og nesten forvirra, men så så jeg en engel! Midt inne i lokalet fløy det en hvitkledd person med vinger ca 10 meter oppe i lufta. Rundt og rundt en stang! En Pole dancer, som haugevis av andre i Patong er, men denne pole danceren var HELT anderledes!

Jeg skjønte det på belysningen og "alteret" hun opptredde på. Og vaktene!

Jeg ble som forhekset! Herregud så sterk den lille frøkna var. Jeg har kun sett en så profesjonell akrobat en gang før i mitt liv, og det var i "Cirque du Soleil" i Las Vegas! Hun danset og snurret rundt og for 10 meter opp og ned den stanga som snurret rundt og rundt, en spinning pole, som om det var lekende lett!

Hun må ha sett at jeg var helt bergtatt, for da jeg snudde og skulle gå ut igjen, kjente jeg en hånd på skulderen! "Honey, where r u going?" Hun hadde nærmest fløyet igjennom lufta ned fra polen og kommet etter meg...

De får med seg alt! Oss levende Minibanker... (for dem). De mest bergtatt betaler best tips!

Hun så meg rett inn i øynene, og det første hun sa nå når hun var nær meg, var; "Er du trist?"

Herreguuud, hvordan kunne hun se det? For jeg smilte, strålende til henne!

"Kan du ikke sette deg her hos meg? I take care of u! Ikke betale tips! Okey?"

Jeg skulle egentlig bare gå igjennom den gata, og "hjem" og legge meg. Istedenfor satt jeg 7 timer ved siden av Cateye Meiji, som hun heter på Crazy Horse Circus! Hun introduserte meg for de to andre profesjonelle pole dancerene, Little Rain og Diana Dice (okey, de heter ikke det. Namfon og Chutima, som vi også kaller Luca)! De vek ikke fra min side! Oj, de jobber hardt for drixen sin tenkte jeg... (De tre opptrer ca 10 min hver om gangen, og avløser hverandre gjennom hele kvelden!)

MEN, jeg fikk ikke betale noen ting! Og Meiji sa rett som det var; "trist i hjertet, ingen Tequila!" (Selv drikker de shots med Tequila som de får påspandert, ladydriks heter det. For hver shot de får noen til å betale for seg, får de 10 % av prisen for den selv.) Kl 03:00 på natten var de ferdige! Da lager vaktene en beskyttet gang ut av lokalet så de kan gå ut, uten at noen kan ta på de... Og denne kvelden hang jeg på slep. Meiji leide meg, slepte meg etter seg! "Vi skal sette oss på stranden! Vi skal snakke!"

Vi satt i den varme sanden og hørte bølgene bruse rett under noen palmer, og satt der helt til solen kom opp! Vi skulle se soloppgangen sammen!

De snakker dårlig engelsk, men de gjør seg godt forklart! Før sola gikk opp, hadde jeg lært å kjenne tre jenter som jobber steinhardt hver kveld, til langt på natt for å forsørge familiene sine! De sender ALT de tjener hjem, til langt oppover i Thailand til familien! 

Det var spesielt Meiji som satt et dypt inntrykk på meg! Øynene hennes, hennes milde, men sterke personlighet! Hun har to barn! Shogun og Four Seasons, som hun tenker på hvert sekund og elsker så høyt en mamma kan elske sine barn! Hun lever kun for de, selvom hun ikke lever sammen med de! Hun ofrer ALT for de, men de må leve uten henne!

Det er et valg, kan vi tenke! Hmmm... de har ikke NAV og sosiale ordninger, husk det! 

"Du savnet barna dine! Jeg så du savnet barna dine da du gikk på gata utenfor Crazy Horse istad! Jeg ba vaktene hente deg hvis du ikke kom inn til meg!" Det var det første hun sa da vi hadde satt oss på stranda! Hun dullet med meg som om hun var moren min! Børstet sand av føttene mine da vi krabbet opp på teppet de hadde med, og hang en blomsterkrans av friske blomster rundt halsen min. Ga meg Sprite som om det var livsviktig at jeg drakk den. Så på meg med omsorgsfulle øyne! "Når drar du hjem? Jeg vil gjerne passe på deg... Og jeg vil at du skal være glad!"

Jeg skal ikke bruke så mange flere ord! Hvis du leser sakte det jeg har skrevet, ser du kanskje hjertet hennes, og IKKE en prostituert gogobar danser! For det er hun heller IKKE!

Hver eneste dag i over ett år har jeg fått varme, omtenksomme meldinger fra Meiji! ALDRI har hun bedt meg om penger. Aldri, selvom jeg vet at det er hennes livsoppgave å imponere andre som ser henne, så de tipser henne så hun få penger til å sende til barna!

Hun er en engel!!!

Min engel i Thailand!

<3

METTE

Dedicated to Meiji, in deep respect!

 

"The best is yet to come..."

Vår pakt!

 

#minengel #vennskap #usannsynligevennskap #forskjeller #pakt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mettesbobler

mettesbobler

44, Lier

Jeg heter Mette Breda-Ruud, og er nok en form for "Kjerringa mot strømmen" som alikevel gjør mitt beste for ikke å fremstå som bitchy! Jeg er avhengig av musikk og elsker bling-bling og stæsj! Jeg er vegetarianer kun fordi jeg er så inderlig glad i dyr! Når eller hvis jeg trener, er YOGA det jeg sverger til, eller så bare rett og slett danser jeg rundt i huset mens jeg hører på dance/trance/vocal trance musikk. Underbevisstheten min er kontinuerlig på jakt etter vakre ting og unik design. Jeg liker meg best på steder med palmer og ble garantert ikke født med ski på beina! Selv har jeg født 2 barn og er så heldig at jeg fortsatt er gift med pappaen deres, snart 20 år etter at vi møttes! Vi bor på Nesøya i Asker kommune, og har derfor kort vei inn til Oslo! Jeg er mer en kaféjente enn en skogsjente. Jeg føler ofte at jeg ser på verden på en litt annen måte enn gjennomsnittet, så derfor valgte jeg å kalle denne bloggen for Mettesbobler, fordi jeg ofte er i min egen boble. Håper du kan kose deg mens du leser og ser på bloggen min, og føle det som en form for underholdning, mens du samtidig får innblikk i noen av mine erfaringer i livet, på godt og vondt... Tenker også at det blir litt som en look book, coffee table book, altså bare bilder og motiver jeg av en eller annen grunn vil dele med deg, uten så mye tekst... Kanskje du kan finne motivasjon eller få noen gode ideer spesielt innen mote, interiør og design... VELKOMMEN til Mettesbobler!

Kategorier

Arkiv

hits