Nyttårsforsetter? Nei takk!Jeg ønsler dere alle et innholdsrikt og spennende 2016!

Nyttårsforsetter har jeg aldri! Trenger ikke et årsskifte for å sette meg mål og for å forbedre meg, eller hva det måtte være... ;-)

 

2016-klemmer fra METTE

 

#godtnyttår #nyttårsforsetter #ingenforsetter #neitakkforsetter #2016

3 kommentarer

Maren

01.01.2016 kl.08:39

Heia. Har ikke forsetter jeg heller, bortsett fra å bli litt mere sunn:):). Ønsker deg et innholdsrikt og godt nytt år:)

Iselin Renée

01.01.2016 kl.11:59

Så fine bilder :)

mettesbobler

04.01.2016 kl.04:52

Iselin Renée: <3 Takker! :-)

Skriv en ny kommentar

mettesbobler

mettesbobler

44, Lier

Jeg heter Mette Breda-Ruud, og er nok en form for "Kjerringa mot strømmen" som alikevel gjør mitt beste for ikke å fremstå som bitchy! Jeg er avhengig av musikk og elsker bling-bling og stæsj! Jeg er vegetarianer kun fordi jeg er så inderlig glad i dyr! Når eller hvis jeg trener, er YOGA det jeg sverger til, eller så bare rett og slett danser jeg rundt i huset mens jeg hører på dance/trance/vocal trance musikk. Underbevisstheten min er kontinuerlig på jakt etter vakre ting og unik design. Jeg liker meg best på steder med palmer og ble garantert ikke født med ski på beina! Selv har jeg født 2 barn og er så heldig at jeg fortsatt er gift med pappaen deres, snart 20 år etter at vi møttes! Vi bor på Nesøya i Asker kommune, og har derfor kort vei inn til Oslo! Jeg er mer en kaféjente enn en skogsjente. Jeg føler ofte at jeg ser på verden på en litt annen måte enn gjennomsnittet, så derfor valgte jeg å kalle denne bloggen for Mettesbobler, fordi jeg ofte er i min egen boble. Håper du kan kose deg mens du leser og ser på bloggen min, og føle det som en form for underholdning, mens du samtidig får innblikk i noen av mine erfaringer i livet, på godt og vondt... Tenker også at det blir litt som en look book, coffee table book, altså bare bilder og motiver jeg av en eller annen grunn vil dele med deg, uten så mye tekst... Kanskje du kan finne motivasjon eller få noen gode ideer spesielt innen mote, interiør og design... VELKOMMEN til Mettesbobler!

Kategorier

Arkiv

hits